Apparaten en accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.8 g
Calorieën
3157 kJ /
754 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Cashew- en kokosmelk
10 min
Mout milkshake
10 min
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Kweeperentaart
8 godz.
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Aardappelmuizen
Brak ocen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min